Street Food Park timp de zece zile la Sibiu – În Parcul Tineretului la Sibiul de Odinioară și Foodie

03.09.2020


Toamna lui 2020 vine cu vești bune pentru gurmanzii sibieni. Evenimentele ”Sibiul de Odinioară” și ”Foodie – Street Food Cuisine”, găzduiesc în cadrul lor doisprezece food – truck-uri culinare. Astfel în perioada 4-13 septembrie, timp de zece zile sunteți invitați să gustați produsele pregătite în ”Street Food Park”, amenajat în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu.
Răsfățul culinar aduce laolaltă, zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. 
Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre și Olha Coffee - sunt maeștrii culinari care vor poposi preț de zece zile la ’’Street Food Park’’.

Muzică retro și concerte la Sibiul de Odinioară
Cele zece zile debutează cu ’’Sibiul de Odinioară’’, între 4 și 6 septembrie. 
Așa cum ne-au obișnuit încă de la prima ediție, organizatorii ’’Sibiul de Odinioară’’ ne răsfață și în 2020 cu concerte și muzică de calitate. În premieră veți avea parte de o primă zi cu muzică retro. MC Dylma vă îmbie pe 4 septembrie cu hituri din anii 70 - 80 - 90. Pe scena ’’Sibiul de Odinioară’’, vor urca apoi pe 5 septembrie, trupele Onenightstand,  Semnal M și Talisman. Folk-ul este la putere pe 6 septembrie. Pe scena din Parcul Tineretului vor urca Emeric Imre, Ducu Bertzi și  Mircea Vintilă. 

DJ de top și răsfăț culinar la Foodie
Imediat după ’’Sibiul de Odinioară’’, în aceeiași locație din Parcul Tineretului, răsfățul culinar continuă cu ’’Foodie - Street Food Cuisine’’. Preț de șapte zile, între 7 și 13 septembrie, gurmanzii sunt așteptați să continue să deguste preparatele pregătite la cele doisprezece food truck-uri.
Și pentru că mâncarea și muzica fac casă bună împreună, pe scena special amenajată în Parcul Tineretului vor mixa la platane, DJ FunkyDrop, Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, DJ Optick, Adrian Eftimie, Moonsound și Afgo. Aceștia întrețin atmosfera, cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 16.00 până la închiderea programului.
Acces liber în limita locurilor disponibile
Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 500 de persoane în același timp în locație. Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic (temperatură + mască de protecție). 

’’Sibiul de Odinioară’’ și „Foodie - Street Food Cuisine” sunt acțiuni cofinanțate de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizate de Asociația Sibiul de Odinioară. 
 CALENDAR EVENIMENTE

Alte evenimente:
Astra Film Festival 2020
 • Marti, 20.10.2020
 • Ora: 18:00
 • ONLINE
Festivalul de Artă Contemporană de la Sibiu
 • Miercuri, 21.10.2020
 • Ora: 9:00
 • Muzeul de Artă Contemporană
25 DE (ORE) ZILE DE TEATRU (NON-STOP) Capitolul IV
 • Vineri, 23.10.2020
 • Ora: 15:00
CASTELUL ZÂNEI NOPȚII
 • Vineri, 23.10.2020
 • Ora: 18:00
 • Teatrul GONG, Sala Etaj